Condicions Generals Tornar al talonari
Els avantatges, ofertes i descomptes d'aquest talonari són vàlids únicament als establiments amb aquests rètols ubicats al Centre Comercial L'illa Diagonal. Promoció vàlida excepte error tipogràfic o omissió.

Per gaudir de l'avantatge que s'ofereixi, el client ha de lliurar a l'establiment el full corresponent del talonari en el moment de fer la compra.

Aquesta promoció és aplicable del 1 de febrer de 2019 fins la data de termini especificada en cada cas.. Els avantatges, ofertes i descomptes d'aquest talonari no són acumulables a d'altres ofertes, descomptes o promocions que faci cada establiment, i no són aplicables en períodes de rebaixes.

Promoció vàlida per a clients de L'illa Diagonal majors d'edat. Els vals d'aquest talonari no tenen valor monetari ni són bescanviables per diners en efectiu. El client accepta que L'illa Diagonal* no respon dels preus que les botigues anunciïn ni dels preus de venda dels seus productes. L'illa Diagonal actua únicament com a mitjancera entre les botigues i els clients en aquesta promoció. Els vals d'aquest talonari no suposen cap relació contractual entre L'illa Diagonal i el clients en relació amb els descomptes o avantatges que s'hi ofereixen, ni sobre el preu, la qualitat o les existències dels productes adquirits en cada establiment en particular. El client no té dret, i hi renuncia, a fer qualsevol reclamació contra L'illa Diagonal en el cas que una botiga no accepti un val d'aquest talonari. En aquesta situació l'únic recurs és reclamar directament a la botiga corresponent.

La participació en aquesta promoció implica l'acceptació d'aquestes bases, el text complet de les quals es troba disponible al taulell d'Atenció al Client de L'illa Diagonal. *( L'Associació de Comerciants del Centre Comercial L'illa Diagonal i/o els propietaris del Centre Comercial L'illa Diagonal).
Tractament de dades personals
D¹acord amb la normàtiva vigent en matèria de protecció de dades, així com en matèria de serveis de la societat de la informació i del comerç electrònic, l¹usuari accepta que el seu correu electrònic facilitat en el moment de la descàrrega d¹un cupó descompte, serà comunicat a Oportunista S.L. sent incorporat a un fitxer titularitat d¹aquesta empresa, amb domicili a C/Isla de Palma 37, 1dcha, San Sebastián de los Reyes (Madrid), amb la finalitat d¹enviar-li ofertes i promocions que puguin ser del seu interés.

Si no desitja que realitzem aquest últim tractament de les seves dades personals, pot comunicar-ho a l¹adreça de correu info@oportunista.com o bé a l¹adreça postal anteriorment anomenada. Qualsevol usuari registrat pot en qualsevol moment exercir el dret d¹accedir, rectificar i, en el seu cas, cancel·lar i opossar-se al tractament de les seves dades de caràcter personal facilitades, mitjançant els medis anteriorment indicats.

Aquest correu electrònic també serà inclòs a la base de dades de l¹Associació de Comerciants del Centre Comercial L'illa Diagonal, societat de nacionalitat espanyola amb domicili social a Avda.Diagonal 557, és la titular de la base de dades generada amb les dades de carácter personal subministrades pels usuaris. L¹usuari autoritza la seva utilització per a la comunicació dels serveis i ofertes del centre comercial L'illa Diagonal. L¹informem que té els drets d¹accès, rectificació i cancel·lació, que pot exercitar enviant una carta a Avinguda Diagonal 569, 2ª planta. 08029 Barcelona, per telèfon al 934-440-000 o per correu electrònic a info@lilla.com.